Rosa bianca - Ravna Gora, Gorski Kotar

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation - GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija. Poveznica za uvjete zaštite osobnih podataka dostupna je na naslovnici i svakoj pod-stranici ovih web stranica.

Osobni podaci korisnika

U ovim uvjetima zaštite osobnih podataka pojam ‘osobni podatak’ podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Za pristup sadržajima ovih web stranica nije potrebna registracija korisnika niti se korisnik za pristup sadržajima treba prijavljivati na web stranicu. Ove web stranice mogu se stoga koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika.

Kolačići na web stranici

Ova web stranica koristi kolačiće za upravljanje autentifikacijom, navigacijom i drugim funkcijama te dijeli informacije s trećem stranama čije aplikacije koristi.

Molimo da prije korištenja web stranice pročitate informacije o vrsti kolačića, njihovoj svrsi i mogućnostima brisanja na stranici s informacijama o kolačićima.

Ova web stranica ne dijeli vaše osobne informacije s autorima kolačića trećih strana niti direktno koristi kolačiće trećih strana.

Poveznice / linkovi trećih strana

U nekim sadržajima ovih web stranica objavljene su web poveznice / linkovi za treće strane tj. njihove web stranice. Nastojimo pažljivo odabrati web stranice na koje upućujemo korisnika, vodeći računa da one budu relevantnog i kvalitetnog sadržaja, no ne možemo dati nikakva jamstva u pogledu zaštite osobnih podataka na tim stranicama, niti preuzeti bilo kakvu odgovornost za sadržaj tih stranica.

Na stranici za kontakt i rezervacije Bijela ruža pruža informacije o načinu i uvjetima plaćanja za potvrdu rezervacije smještaja u objektu Bijela ruža. Objavljene su poveznice za Booking.com sustav rezervacija i PayPal web stranice / procesor za naplatu.

Kad korisnik klikne na poveznicu trećih strana (Booking.com i PayPal), sustav ga preusmjerava na te stranice. Bijela ruža nema nikakvu kontrolu nad tim trećim stranama i sadržajima njihovih web stranica te stoga ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj tih web stranica, njihove usluge i uvjete zaštite osobnih podataka. Klikom na poveznice za preusmjeravanja na web stranice treće strane korisnik prihvaća svoju odgovornost za njihovo korištenje. Preporučamo da korisnik uvijek pregleda Pravila o zaštiti privatnosti na tim stranicama.

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se isključivo na ove web stranice. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete zaštite osobnih podataka te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim web stranicama.

Kako se koriste prikupljeni osobni podaci

Vaše podatke koristimo kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo prilikom korištenja ovih web stranica i naših usluga. Prikupljeni podaci koriste se za autentifikaciju, prikupljanje anonimnih statističkih podataka i poboljšanje usluga koje web stranica pruža.

Ova web stranica ne vrši registracija korisnika te stoga ne prikuplja osobne podatke korisnika u tu svrhu, već samo anonimne podatke potrebne za sesije posjeta i podatke za kolačiće trećih strana.

Zaštita osobnih informacija

Ova web stranica temelji se na Joomla CMS besplatnom sustavu za upravljanje sadržajima web stranica. U stvaranju ovog sustava sudjeluje puno volontera koji nastoje sustav održati sigurnim te se sustav stalno razvija u formi njegovih novijih i sigurnijih verzija. Nove verzije sustava pružaju veću zaštitu i sigurnost web stranica te stoga redovno nadograđujemo sustav sa svakom novoobjavljenom Joomla CMS verzijom.

Postupak u slučaju neovlaštenog pristupa osobnim podacima

Vlasnik web stranica vodi računa o i odgovoran je za ažurnost Joomla CMS verzije web stranica kako bi se osigurala sigurnost prikupljenih osobnih podataka i spriječio sigurnosni upad i zlouporaba osobnih podataka korisnika.

U slučaju sigurnosnog upada koji bi dopustio neovlašteni pristup osobnim podacima korisnika, vlasnik web stranica će sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation - GDPR) sve korisnike i Agenciju za zaštitu osobnih podataka (AZOP) koja je nadležna za nadzor primjene ove Uredbe obavijestiti o neovlaštenom upadu u zakonskom roku od 72 sata.

Izmjene uvjeta zaštite osobnih podataka

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se samo na podatke prikupljene na ovoj web stranici a ne na osobne podatke prikupljene izvan nje.

Bijela ruža zadržava pravo izmjene ovih uvjeta zaštite privatnosti bez prethodne najave.

Izmjene će biti objavljene na samoj web stranici. Preporučamo svim korisnicima da redovno provjeravaju sadržaj ovih web stranica i uvjete zaštite osobnih podataka.

Cloudy

2°C

Cloudy
Giovedi 2°C / 4°C Scattered showers
Venerdi 3°C / 6°C Cloudy
Sabato 3°C / 7°C Scattered showers
Domenica 3°C / 7°C Scattered showers

This website uses cookies for better experience of site visitors. Please read the General Terms of Use, Privacy Policy and Cookie Information before using the website. By clicking the link 'Close', you confirm that you accept cookies on this site.