Bijela ruža - Ravna Gora, Gorski Kotar

Lov - Gorski Kotar

Hrvatska je poznata po raznim životinjskim vrstama, u njoj su odstrijeljeni neki od najtrofejnijih primjeraka. Stoga smo se mi orijentirali na organizaciju lova na divljač kao što su medvjed, vepar, muflon, srneća divljač, jelenska divljač, vuk, ris, divlji zec, šljuke, prepelice, fazani i ostala divljač. Za lovce organiziramo kompletnu uslugu od hotelskog smještaja, prijevoza po lovištu, pratnje, obrade i pripreme trofeja, prikupljanja kompletne dokumentacije, prijevoza iz i u zračnu luku Zagreb ili Krk, najam rent-a-car vozila i ostale usluge po želji.

Detaljne informacije na tel. +385 51 818 444 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.